Tillsammans med Equitours erbjuder vi just nu två olika turridningspaket. Ett hos Valleröds Islandshästar den 18-20 maj och en sensommartur den 27-29 augusti hos Pomonadalen. Mer information om paketen och länkar till Equitours för anmälan hittar ni nedan,

 

Välkommen till Valleröds Islandshästar tillsammans med Equitours

Datum: 18-20 maj 2018

Välkommen till lilla Island, beläget mitt i hjärtat av Skåne och få en njutningsfull helg med pigga och välridna islandshästar. På denna ridresa kommer vi att besöka Vallerödslund under en helg rida i det som sägs vara Skånes vackraste naturområde. Få en islandshästuppvisning samt lektion på islandshästar. Hrafnkell, som är född och uppvuxen på Island, tar tillsammans med Eva med dig ut på Gudarnas häst i den vackra skånska naturen. Dessutom blir det både god lokal mat och mat med isländska drag. Boende på anrika Öveds kloster.
Begränsat antal platser – på denna ridresa är ni max 10 pers. Anmäl redan idag!

Du bokar din resa och ser dagsprogrammet på https://www.equitours.se/tours/ridresa-islandshast-skane

 

Upplevelseweekend i Skåne

Datum; 27-29 september 2018

I slutet av september bjuder Skåne och vackra Pomonadalen in till en weekend för att visa upp sina pärlor från Österlen. Det blir en helg fylld av god lokal mat, gårds- och trädgårdsbesök och mysig ridning i fantastisk natur. Boende på Talldungens Gårdshotell, vid Österlens finaste backar och med Verkeån runt knuten. Här finns även flera vandringsleder från tomten över Brösarps backar till Haväng. Dessa skogar och marker får vi uppleva på bästa sätt – via hästryggen!

Denna livsstils- och ridresa har mycket att bjuda på: det blir även besök på Mandelmanns trädgårdar och självklart Kiviks Äppelmarknad. Med tusentals svenska äpplen, provsmakningar och lokalt producerade delikatesser blir besöker kronan på verket på denna upplevelserika helg i äpplets tecken. Begränsat antal platser – Först till kvarn!

Du bokar din resa och ser dagsprogrammet på https://www.equitours.se/tours/upplevelseweekend-skane/