I Sydöstra Skåne finns det varierande och vacker natur, upptäck den genom att boka turridning hos något företag i området. Nedan finns några boenden presenterade. Du kan även ladda ner en pdf här.

Boka din turridning hos:

Hallamölla Gård – Hallamölla Gård är belägen i en fantastiskt vacker natur mitt i Verkeåns naturreservat. Gården erbjuder ridturer på fina ridvägar utan biltrafik, på trygga islandshästar under hela året. Turer för både erfarna och lite mindre erfarna ryttare. Specialarrangemang för nybörjare efter överenskommelse. Du rider från 1,5h och uppåt beroende på vilken tur du bokar.
https://hallamolla.se

Pomonadalen – Gården Pomonadalen ligger vackert strax utanför Rörum på Österlen och här erbjuds bland annat ridning på Islandshästar på Österlen. Fokus ligger långritter genom Österlens vackra landskap, skräddarsydda dagsturer, tillridning och inridning av hästar samt kursverksamhet.
http://pomonadalen.nu

Vallerödslunds Islandshästar – Valleröds Islandshästar ligger naturskönt i hjärtat av Skåne mellan Romeleåsen och Sövdesjön ett stenkast från Malmö och Lund. Valleröd har bedrivit turridning och arrangerat ridturer på islandshästar sedan 1996. Här kan du som är en erfaren ryttare uppleva naturen och islandshästen i små grupper.
https://www.vallerod.se/sv

Österlens Tölthästar – Österlens Tölthästar erbjuder allt från prova-på till heldagsritter för smågrupper. Barn som vuxna, från att ni aldrig har suttit på häst till den erfarna ryttaren så är ni välkomna hit. Hit är även de riktigt små välkomna på en tur som är anpassad för barn från 4 år och er som aldrig varit i kontakt med en häst.
http://www.osterlenstolthastar.se

I området finns det mycket annat att göra under semestern, läs mer här.